Reverse culture shock, omgekeerde cultuurschok, ik had er nog nooit van gehoord totdat het beestje een naam kreeg en toen bleek dat ik er middenin zat.

'Afscheid nemen, loslaten en weer verder gaan. Ik was er inmiddels een expert in geworden: meer dan twintig keer verhuisd in binnen en buitenland en de helft zoveel keer op zoek naar een nieuwe baan. Een omgekeerde cultuurschok treft mij zowel voor als na mijn wereldreis. Mijn laatste liefde verlaat me voor een ander, mijn eerste grote liefde verongelukt en mijn beste vriendin overlijdt aan kanker. Een weg vol met hindernissen, maar ik ben weer thuis...'

Een boek over weggaan en thuiskomen, scheiden en verbinden.


ISBN9789461851734  Paperback /ISBN9789461851871 eBook

Wil je dit boek graag bestellen? Dat kan via de link in het menu: boeken > VanDorp Uitgevers Grenzenloos

Nieuw - Nieuw - Nieuw

Weer Weg - Handboek voor de Reisbegeleider

€ 29,95
Nieuw - Nieuw - Nieuw

Weer Weg - Handboek voor de Reisbegeleider

€ 29,95

Bestel hem nu!

Het idee van het begeleiden van een groepsreis klinkt als een droombaan: gratis op vakantie naar een tropische bestemming met een groep mensen. Maar zodra je op reis bent, loop je al snel tegen allerlei uitdagingen aan. De vlucht kan vertraging hebben, er kunnen problemen zijn met bagage, en het organiseren en coördineren van de groep kan lastig zijn.

Ondanks deze uitdagingen is het begeleiden van groepsreizen voor sommige mensen nog steeds een droombaan. Het vereist echter bepaalde vaardigheden, zoals flexibiliteit, zelfstandigheid, organisatietalent en kennis van vreemde talen.

Dit handboek voor reisbegeleiders kan helpen om deze droombaan tot een succes te maken. Het biedt tips, trucs en praktijkvoorbeelden om te leren hoe je als reisbegeleider kunt organiseren, improviseren en omgaan met verschillende situaties.

Het handboek is geschikt voor zowel beginnende als wat meer ervaren reisbegeleiders.

ISBN: 9789461853523

Wil je dit boek bestellen? Dat kan via de link in het menu: Boeken > VanDorp Uitgevers Educatief