Wie ben ik? 

Mijn naam is Natasja Beumer en ik ben wandelcoach, trainer, reisbegeleidster, auteur en wereldreiziger.

Als kind had ik dromen. Ik wilde de wereld over reizen, boeken schrijven, bungeejumpen, naar Santiago de Compostela wandelen, mijn duikbrevet halen, bergen beklimmen, vliegen in een luchtballon, met walvishaaien zwemmen, op een tropisch eiland wonen, vreemde talen spreken, druivenplukken, het Pieterpad lopen, leven in Frankrijk en wonen in een molen of op een woonboot.

Alle dromen zijn uitgekomen, behalve de molen. Het werd een tinyhouse boot en een eenvoudiger leven met slechts weinig spullen, maar met heel veel vrijheid. Door je dromen als doelen te stellen en bewuste keuzes te maken kan iedereen ze realiseren. Waar droom jij van? 

Door het vele reizen heb ik mezelf door en door leren kennen, ben ik regelmatig uit mijn comfortzone gegaan, sta ik altijd open voor nieuwe ontmoetingen en culturen en ben ik assertief en flexibel geworden. De vele kilometers die ik wandelend heb afgelegd hebben mij geleerd wat afzien is maar ook wat doorzettingsvermogen is en wat er overblijft als je alle stress achter je laat en letterlijk uit je hoofd gaat en in verbinding komt met je lichaam.

Je kunt er nu voor kiezen om meer welbevinden in je leven te creëren door je aan te melden voor een wandelcoachtraject. Loop je met mij mee? 

Wat kan ik?

Met succes heb ik de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond. Tevens heb ik het erkende CIVAS Wandelcoach diploma behaald en de natuur doet de rest. 

De Hollandse Biesbosch is mijn kantoor en ik nodig je graag uit om samen op pad te gaan. Tijdens de wandelingen maak ik gebruik van drie krachtige Japanse levensfilosofieën en mindfulness. Zweverig? Nee hoor, gewoon lekker nuchter met beide benen op de grond.

Ben je sinds kort terug in Nederland, maar voel je je nog steeds niet thuis? Als ervaringsdeskundige coach ik je op een ontspannen manier door de verschillende fases van de omgekeerde cultuurschok heen, zodat jij snel kunt zeggen: ik ben weer thuis. 

Tijdens mijn training reisbegeleiding geef ik je zelfvertrouwen en je eerste ervaringen door middel van rollenspelen, waardoor jij een vliegende start gaat maken. 

Waarom doe ik wat ik doe? 

De waarden die voor mij belangrijk zijn in het leven zijn: vrijheid, onafhankelijkheid, plezier, gezondheid en verbinding (mensen en natuur). Ik ben een buitenmens en een mensenmens en volg al jaren mijn hart door te doen waar ik goed in ben en waar ik het meeste plezier aan beleef: reizen, wandelen, schrijven, mensen begeleiden, coachen en trainen...Wat zijn jouw waarden? 

Wat is jouw ervaring? 

Laat hier je ervaring met Kintsugiwandelcoaching achter.

Reacties

Anoniem
3 maanden geleden

Er is weer ruimte en ik zie licht aan het einde van de tunnel. Ik ben er nog niet maar dankzij jouw begeleiding en oefeningen kan ik weer verder.

Mevr H.C. van Dammen
5 maanden geleden

Dankjewel Natasja voor de fijne wandelcoachsessies. Het koste mij veel moeite om de stap te zetten en te beginnen maar het was het waard. Dank voor je luisterend oor en de bijzondere oefeningen die mij telkens verder brachten. Lof voor de wandelcoach!

Marleen
6 maanden geleden

Ik heb je boek Weer Weg met veel plezier gelezen, het is leuk en informatief en geeft goed weer wat je in huis moet hebben om reizen te begeleiden.

Feeb
2 jaar geleden

Een topper! Al wandelend wist ze mijn doelen en valkuilen inzichtelijker te maken.
Precies wat ik nodig had!

Anoniem
2 jaar geleden

Ik put hier kracht en MOED uit om door te zetten Ook al vind ik het heel moeilijk een andere richting qua werk te vinden. Ga zo door met dit soort evenementen (Vind je Ikigai wandeling in het Zuiderpark). Het is verhelderend en herkenbaar wat verteld wordt.

Vind je Ikigai wandeling Zuiderpark
2 jaar geleden

Natasja had zich goed voorbereiden weet waar ze het over heeft. Dit samen met de leuke deelnemers, het super mooie weer en lekker buiten zijn, een zeer geslaagd event (8,9).

Anoniem
2 jaar geleden

Dankzij Natasja ben ik weer even kind geweest, leuk om te zien dat andere deelnemers spontaan van de glijbaan afgingen. Ook met de andere oefeningen kan ik weer verder naar mezelf.

Nell - Maassluis
2 jaar geleden

Mindfulness wandeling Zuiderpark: Ik vond het een interessante wandeling en hoop dit in mijn leven toe te passen. Ik heb in het verleden ook aan mindfulness thuis gedaan, maar het niet meer toegepast. Goede tips gekregen. Misschien is het een idee om er ook muziek bij te voegen. En een andere omgeving waar je geen storende elementen hebt van het verkeer en metro. Al hoewel dat ook een ervaring van bepaalde geluiden zijn. Ik hoop dat ze vaker gegeven worden. Nogmaals bedankt, groetjes Nell

Mindfulness wandeling Zuiderpark Rotterdam
2 jaar geleden

Interessante oefeningen tijdens de wandeling, die je makkelijk in het normale leven kan integreren. Natasja is rustig en daardoor een makkelijk benaderbare coach die weet waar ze het over heeft.

Chantal
3 jaar geleden

Ik was in de eerste instantie nieuwsgierig naar wandelcoaching en wat het voor mij kon betekenen.
Ik wilde meer inzicht over mezelf, weer krachtig en zelfverzekerd zijn en meer rust hebben.
De buiten lucht en het samen zijn deden mij goed, ik voelde me gehoord. Natasja gaf mij nieuwe inzichten waardoor ik weer meer zelfvertrouwen kreeg en een positiever gevoel over mezelf. Ik had niet verwacht dat dit zou lukken in slechts 4 wandelingen en ben je heel
dankbaar voor je hulp.
Top Natasja 👍

Reactie plaatsen