"Find the fire within you that burns through all blocks and fears." (Ashley Turner)

Gepubliceerd op 13 oktober 2021 om 10:04

Vuur en vlammen hebben altijd een hypnotiserende werking op mij gehad. Haardvuur. Kampvuur. Dromerig kan ik uren in de vlammen staren, de warme gloed op mijn gezicht voelen, luisteren naar het geknetter van het hout en de geur ervan opsnuiven.

Vuur is een heilig element. Vuur is levensenergie en passie. Vuur is rood, mijn lievelingskleur. Vuur is de kracht die ons motiveert om vooruit te komen, om überhaupt uit ons bed te komen. Ben je verveeld en moe, op zoek naar nieuwe inspiratie of ontbreekt het je simpelweg aan positieve energie en enthousiasme? Wakker die innerlijke vlam weer aan.

Een wandelcoach kan je helpen om jouw vuur weer nieuw leven in te blazen. Vuur heeft simpelweg lucht nodig om te kunnen branden. Ga naar buiten, wandel met je hoofd in de frisse lucht. Adem in (en weer uit). Lucht is denken. Denk na over wat jou het meeste plezier geeft in het leven, waar je het gelukkigst van wordt. Wat doe je dan en met wie ben je dan? Daar vind je jouw passie. 

Als je doet waar je blij van wordt, dan bruis je van de energie en ben je vrolijk en positief. Dan brand het vuur in jou en zal je andere mensen op hun beurt inspireren en aansteken.

Toch voelen veel mensen weerstand en angst. Ze houden liever vast aan de zekerheid van een vaste baan die geen voldoening geeft, waar ze zich vervelen of juist continue stress ervaren. Een studie die niet goed aansluit bij wie ze zijn of te hoog gegrepen is. Een relatie waarin ze niet gelukkig zijn. Burn-out, bore-out en depressie liggen op de loer. 

Wandel met mij mee, volg je hart en ga op zoek naar wat jouw vuur brandend hou(d)t...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.